Hjem / Temasider / Pulsar Stream Vision 2

Pulsar Stream Vision 2

Gratisapplikasjonen Pulsar Stream Vision 2 er en kraftig mobilapp som utvider funksjonene og bruker scenarier for termisk bildebehandling, digital nattoptikk og multispektrale elektrooptiske enheter fra Pulsar og Yukon. Appen støtter både Android og iOS.

Ved å koble enheten via Wi-Fi-tilkobling til en smarttelefon kan smarttelefonen fungere som en filleser, søker for direkte bildestrøm fra enhet til telefon, fjernkontroll for å endre enhetens innstillinger på farten, firmwareoppdateringer og mye mer. Etter registrering i applikasjonen får brukeren 16GB gratis lagringsplass i Stream Vision 2 Cloud for lagring av både bilder og videoer. Stream Vision 2 har også en nyhetsfeed som gir deg siste nytt om nattoptikk og termisk utstyr.

Foto og video browser

Bla gjennom alle bilder og videoer som er spilt inn på din termiske eller digitale nattoptikkenhet. Last ned filene til smarttelefonen din og del dem med vennene dine.

Strømming fra enhet til smarttelefon i sanntid

Se et sanntidsbilde fra enheten din på skjermen til smarttelefonen din, slik at du kan ta opp bilder og ta bilder.

Fjernkontroll

Kontroller og juster innstillingene for din enhet i Stream Vision 2-appen. Se alle endringer i sanntid i søkeren og foreta nødvendige korreksjoner mens du er på farten.

Firmware-oppdateringer

Hold din Pulsar- eller Yukon-enhet oppdatert og motta alle de nyeste funksjonene og firmware-oppdateringer. Bruk Stream Vision 2-appen til å sjekke og laste ned den nyeste firmwaren for enheten din. Oppdater enheten med nedlastet firmware og bruk de nye funksjonene.

Gratis lagring i Stream Vision 2 Cloud Storage

Logg på med Facebook- eller Google-kontoen din for å få gratis lagringsplass i Stream Vision 2 Cloud for de beste minneverdige utendørsvideoene og bildene. Synkroniser filene dine med skyen og åpne dem på en hvilken som helst telefon, nettbrett eller i PC-nettleser.

Nyhetsfeed

Hold deg oppdatert og hold hånden på pulsen til den nyeste teknologien. Få de siste nyhetene fra nattoptikkmarkedet og viktige nyheter fra Pulsar og Yukon. Hør om de nyeste produktene før noen andre.

Egenskaper

Kontinuerlige forbedringer

Vi forbedrer stadig fastvaren til våre enheter. Eiere av digital nattoptikk eller Pulsar termiske enheter som er kompatible med Stream Vision kan alltid legge til nye funksjoner i enheten.

Gratis

Stream Vision Application er helt gratis – vi tror at kundene våre har rett til å tenke på det som den logiske integrerte funksjonelle utvidelsen av enheten.

Reklamefri

Stream Vision inneholder ikke noe innhold som distraherer fra applikasjonsarbeidsflyten – vi forstår at de fleste av kundene bruker appen i situasjoner som krever oppmerksomhet og konsentrasjon.

Last ned

Hurtigguider (engelsk)

Handlekurv
Gå til toppen