Hjem / Temasider / Pulsar Stream Vision

Pulsar Stream Vision

Stream Vision – mobilapplikasjon utviklet for jegere, profesjonelle sportsskyttere, skog- og bevaringsorganisasjoner, sikkerhetsfagfolk, redningsteam og friluftsentusiaster av Yukon Advanced Optics Worldwide for støttede Pulsar og Yukon-produkter.

Mobil viewfinder

Stream Vision appen gjør smarttelefonen eller nettbrettet ditt til en mobil søker. Bilder tatt med din digital nattoptikk eller termisk enhet kan overføres direkte til skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet.

Foto- og videoopptak

Foto- og videoopptak i enheten kan initialiseres via smarttelefon uten distraksjon fra observasjonsprosessen. Filene kan spilles inn enten i det interne minnet på den tilkoblede enheten eller direkte på smarttelefonen eller nettbrettet.

Fjernkontroll

Stream Vision gjør smarttelefonen til en fullt funksjonell fjernkontroll som hjelper til med å justere innstillinger for tilkoblet termisk bildebehandling eller digitale nattesynsenheter.

Firmware-oppdateringer

Stream Vision hjelper deg med å sjekke tilgjengeligheten av nye firmware-oppdateringer som er registrert i app-enhetene. Appen hjelper deg også med å installere firmware-oppdateringer for termisk eller digitale natteoptikkenheter når de er koblet til smarttelefon eller nettbrett.

Fildeling

Stream Vision-applikasjonen lar brukeren dele innspilte bilder og videoer. Registrerte filer kan lastes ned fra digital nattesyn eller termiske enheter til smarttelefon og deles med venner via meldingstjenester eller skytjenester.

Bevegelsessensor

Smarttelefon i kombinasjon med termisk eller digital nattesynsenhet kan brukes som bevegelsesdetekterende sikkerhetskamera. Tilkoblet termisk eller nattsynsenhet må festes stabilt og pekes på det forventede handlingsstedet. Hvis bevegelsen oppdages i synsfeltet til enheten, vil smarttelefonen signalisere brukeren med lyd, vibrasjon og grafikk på skjermen. Følsomhetsinnstilling hjelper til med å unngå falske alarmer.

Ballistisk kalkulator

Med sin fullt funksjonelle ballistiske kalkulator er Stream vision-applikasjonen et kraftig verktøy for profesjonelle sportsskyttere med lang rekkevidde. Ballistisk kalkulator gjør det mulig å beregne korreksjoner for sikte avhengig av patronparametere, avstand til mål, høydevinkel, værforhold – lufttrykk, fuktighet, vindhastighet og retning. Kalkulator har forhåndsinnstilt kontinuerlig oppdatert ammunisjonsdatabase. Det gjør det mulig å eie ammunisjon, lage og lagre egne ballistiske profiler for forskjellige riflekikkerter, rifler og patroner. For beregninger bruker appen proprietære algoritmer med høy presisjon utviklet av dyktige fagpersoner.

Flere funksjoner

Livestream-platform

Videosignal fra digital nattesyn eller termisk enheter kan livestreames til YouTube eller Facebook-konto via smarttelefon. Brukerne kan lage live videostrømmer direkte fra enheten.

Gratis

Stream Vision Application er helt gratis – vi tror at kundene våre har rett til å tenke på det som den logiske integrerte funksjonelle utvidelsen av enheten.

Reklamefri

Stream Vision inneholder ikke noe innhold som distraherer fra applikasjonsarbeidsflyten – vi forstår at de fleste av kundene bruker appen i situasjoner som krever oppmerksomhet og konsentrasjon.

Kontinuerlig forbedring

Firmware for våre elektrooptiske enheter forbedres stadig. Eiere av digital nattesynsenhet eller Pulsar termisk kamera, som er kompatibel med Stream Vision, kan alltid legge til nye funksjoner til enheten.

Last ned

Hurtigguider (engelsk)

Handlekurv
Gå til toppen