Hjem / Temasider / Pulsar

PULSAR termisk og digital optikk

PULSAR er en del av Yukon Advanced Optics Worldwide, med hovedkontor i Litauen (EU). Basert i den nordøstlige delen av Europa blir vi stadig inspirert av den omkringliggende naturen, grønne skoger, endeløse enger og beroligende elver i dette område. Likevel er vi drevet av lidenskapen til å se det som er hinsides det synlige, å strekke oss etter det usynlige og gjøre en observasjon til et uforglemmelig øyeblikk.

PULSAR er verdens ledende merke av termiske og digitale enheter for dag- og nattobservasjon, og har blitt en trendsettende og innovasjonsleder i sektoren. Vi bærer stolt Made in Europe-flagget. PULSAR sine avanserte enheter er utviklet, designet, produsert, pakket og sendt ut fra våre fabrikker i Europa til våre distributører verden rundt for sivilt bruk.

Som et høyteknologisk selskap streber vi etter innovasjon og nyheter i hvert eneste steg vi tar. Vi ser etter nye måter å oppgradere og bruke de mest avanserte teknologiene for å oppleve naturen og styrke friluftsentusiaster verden over.

Vi utvikler optikk og elektrooptikk med avansert funksjonalitet for både profesjonelle og hobbybrukere. Egenprodusert firmware og programvare garanterer optimal kvalitet på enhetene våre.

Gjennom kontinuerlig teknologisk innovasjon, ønsker vi å forbedre menneskelige evner og gi mestring og større suksess under ugunstige naturforhold.

Våre termiske- og digital nattoptikkenheter brukes i nesten alle land og kontinenter av et bredt fellesskap av:

• Jegere
• Fiskere 
• Dyre- og naturforskere
• Redningsmenn
• Friluftsentusiaster


Teno Astro er eneimportør av Pulsar i Norge. For veiledning rundt hvilket produkt som passer best til ditt behov, ta kontakt med en av våre forhandlere.

Termiske produkter

Tilbehør termisk

Multispektrale produkter

Nattoptikk

Tilbehør nattoptikk

STREAM VISION 2 APP

Strøm dine oppdagelser

STREAM VISION BALLISTICS APP

Nøyaktig kulebane-beregning

STREAM VISION APP

Strøm dine oppdagelser

For veiledning rundt hvilket produkt som passer best til ditt behov, ta kontakt med en av våre forhandlere.

våre forhandlere
Handlekurv
Gå til toppen